Karjakaivon siivous ja avajaiset

Kuvakooste, jossa paljon ihmisiä mökin ympäristössä kauniissa kevätsäässä.
Iloista porukkaa kahden vuoden takaa. (Kuvat: Marina Koskelainen)

Hyvä Lapinkävijä!

Tervetuloa Karjakaivolle tapaamaan muita Lapinkävijöitä pitkästä aikaa. Kello 10 aloitetaan siivoaminen ja kello 13 nostetaan lippu salkoon kesäkauden avajaisten merkeissä. Kaikkia koronavarotoimia noudatetaan huolellisesti. Maan hallituksen ohjeistuksen mukaisesti paikalla saa olla korkeintaan 50 henkilöä, muihin pidetään riittävä etäisyys ja käytetään tilaisuuden järjestäjien tarjolle tuomaa käsidesiä. Erityisesti huomioidaan riskiryhmäläiset.

Juhlatarjoiluna on pullakahvit ja myös jotain suolaista purtavaa. Lopuksi saunotaan pienissä porukoissa, miehille ja naisille järjestetään erilliset vuorot.

Tapahtuman suunnittelua ja tarjoilujen hankkimista varten pyydämme sinua ilmoittautumaan mahdollisimman pian, mutta viimeistään 5.6.2020. Ilmoittautuessasi kerro osallistutko vain siivoukseen tai vain avajaisiin tai molempiin. Kerro myös aiotko saunoa. Järjestäjien lisäksi vain 30 ensimmäiseksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan, jotta varmasti pysytään sallituissa rajoissa. Tuo mukanasi kahvimuki ja lautanen pikkusuolaiselle sekä istuinalusta kalliolla istumista varten. Pukeutumisessa muista ottaa huomioon, että emme voi mennä sisälle suojaan.

Ilmoittautumiset 5.6.2020 mennessä: Marja Luhtala, luhtalamarja@gmail.com, 045 264 3901