Nuku talviyö metsässä

Koska:
8.2.2020 – 9.2.2020 Koko päivä
2020-02-08T00:00:00+02:00
2020-02-10T00:00:00+02:00
Missä:
Nuuksio
Ihmisiä nuotion ympärillä talvella.
Kuva: Taina Ronkainen

Huom! Lumen ja jään puutteen takia tapahtuma on siirretty Karjakaivolle, jossa on enemmän telttapaikkoja.

Kaikille avoimessa ja ilmaisessa tapahtumassa tarjotaan mahdollisuus tutustua talviretkeilyyn konkareiden seurassa, ja Helsingin Seudun Lapinkävijät  järjestää sen yhteistyössä Suomen luontokeskus Haltian kanssa. Urjan nuotiopaikalle Nuuksiossa nousee telttakylä, josta voit varata joko itsellesi nukkumapaikan tai kaverisi kanssa koko teltan. Telttapaikkoja on rajoitetusti. Makuupussit, alustat, keittimet, muut varusteet ja ruoat osanottajat tuovat itse. Ilmoittautuneille annetaan varusteluettelo pakkaamista helpottamaan sekä vinkkejä siitä, mistä puuttuvia varusteita voi vuokrata tai lainata. Varusteiden puute ei ole este osallistumiselle.

Yöpyjät opastetaan leiripaikalle lumitilanteesta riippuen Luontokeskus Haltiasta (Nuuksiontie 84) joko hiihtäen, lumikengillä liikkuen tai kävellen. Ohjelmassa on talviretkeilyyn liittyviä tietoiskuja, pikkuretkiä lähiympäristöön, lätynpaistoa ja nuotioturinoita. Talven edistyminen vaikuttaa ohjelmatarjontaan.

Teltat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä (ilmoittautumislomake) ja eri telttatyyppejä on rajattu määrä. Tarkemmat osallistumisohjeet lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse lähempänä tapahtumaa.

Lisätietoja antaa Marina Koskelainen, ohjelmatk(at)lapinkavijat.fi, puh. 0400 291 550.