Rospuuttovaellus Saariselälle

Koska:
4.10.2024 – 12.10.2024 Koko päivä
2024-10-04T00:00:00+03:00
2024-10-13T00:00:00+03:00

Lokakuu on hiljaisten tuntureiden, graafisten maisemien, hämäränhyssyn ja rauhoittumisen kuukausi. Päivän patikoinnin päätteeksi saavutaan varaustupaan, kamiinan lämpöön ja pehmeille patjoille. Tänä vuonna vaelletaan Urho Kekkosen kansallispuiston länsireunalla reittiä Kiilopää–Rautulampi–Lankojärvi–Tuiskukuru–Suomunruoktu–Kiilopää. Luppopäivää vietetään Tuiskukurussa. Tällä kertaa tarjolla ei ole kovia nousuja. Säistäkään ei tiedä. Siitä huolimatta luvassa on hyvältä tuntuvan ponnistelun ja levon viikko.

Viikon ensimmäinen ja viimeinen yö vietetään Saariselkä Inn’in lakanoiden välissä, sillä Kiilopää on kiinni tuolloin. Saariselän ja Kiilopään väliset matkat taittuvat taksilla.

Vaelluksen arvioitu hinta on 315 € mikäli osanottajia on täydet 7 henkeä ja mikäli hinnat eivät muutu. Hintaan sisältyvät yöpymiset, saunat ja aamiaiset Saariselkä Inn’issä, yöpymiset varaustuvissa, taksimatkat, juhlapäivällinen vaelluksella sekä opastus.

Ilmoittautumisia Raija Hentman alkaa vastaanottaa 1.3.2024 sähköpostiosoitteeseen raija.hentman(at)nic.fi. Ilmoittautuneiden kannattaa varata junaliput mahdollisimman aikaisin ja jakaa hytti jonkun toisen kanssa. Mikäli et halua, että muut vaellukselle lähtijät näkevät nimesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi vaellusta koskevissa tiedotteissa, kerro se ilmoittautumisesi yhteydessä.

Vaellus on täynnä, mutta peruutuspaikkoja kannattaa tiedustella.