Jäsenedut

Tukikohdat

Karjakaivon tukikohta sijaitsee Nuuksiossa noin kahden kilometrin päässä Suomen luontokeskus Haltiasta. Tuvissa toimitaan autiotupaperiaatteella eikä niitä voi varata omaan käyttöön. Ylämajalle saa tuoda lemmikkieläimiä. Alamajalla on takkatuvan lisäksi sauna.

Kukasjärven tukikohta sijaitsee Kittilän Kukasjärvellä, Ylläksen ja Levin puolivälin paikkeilla. Kukasmajassa mahtuu yöpymään 10 henkeä ja Goados-kodassa 2–3 henkeä. Kummankin voi joko varata kokonaan omaan käyttöönsä tai vain vuodepaikan määräajaksi.  Erillinen rantasauna on Kukasmajan ja Goados-kodan yhteiskäytössä.

Lapinkävijä-lehti

Yhdistyksen jäsenlehti Lapinkävijä ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Lehti tarjoaa myös muuta kuin yhdistyksen toimintaa koskevaa tietoa. Lehden erillistilaus maksaa 10 €/vuosi.

Varustevuokraus

Yhdistys vuokraa varusteita sekä jäsenille että ei-jäsenille, mutta ei-jäsenet maksavat 50 % enemmän vuokraa. Vuokrattavana on 7 telttaa, 5 rinkkaa, 4 ahkiota, talvimakuupussi, lumikengät, 2 spriikeitintä ja kaasukeitin.

Jäsenetuliikkeet

Hotelli Hetan majatalo: 10 % normaalihinnoista, 5 % alennushinnoista pois lukien huippusesonkiajat

Kilpisjärven retkeilykeskus: 10 % majoituksesta, ei kesä- ja syyssesongilla

Ankarat Avotunturit: verkkokaupan tuotteista 15 % (ei elektroniikasta ja keitinlaatikosta). Pyydä alennuskoodi ja ohjeet Sakari Palolta jasenasiat-sähköpostilla.

Calazo: 20 % verkkokaupan retkeilyoppaista ja vedenkestävistä retkeilykartoista. Alennus koskee myös Calazon Ruotsin, Norjan ja Tanskan karttoja ja kirjoja. Kirjoita kohtaan Minulla on alennuskoodi HSLapinkävijät ja kohtaan Haluan jättää viestin kirjoita jäsennumerosi.

Northern Lite: 15 % kevytretkeilyvarusteista. Ostoskorissa kirjoita kohtaan Kupongin koodi lapinkävijät15 ja paina Käytä kuponki. Siirry kassalle ja kirjoita alimpaan Tilauksen kommentit-kenttään jäsennumerosi.

Scandinavian Outdoor: 10 %, Forum Helsinki ja Tammisto Vantaa

Retki-lehti (Outdoormedia): uudelle tilaajalle hintaan 35 €/ 6 numeroa (normaalisti 50 €). Tilaus on kestotilaus ja jatkuu, jollei sitä peruta. Seuraavat 6 numeron jaksot maksavat 45 € niin kauan kun tilaaja on HSL:n jäsen. Jo Retken tilanneet saavat seuraavasta laskustaan 5 € alennusta eli tilausmaksu on 45 €/ 6 numeroa. Jos haluat hyödyntää jäsenedun, lähetä jäsennumerosi sekä nimi- ja osoitetietosi Raija Hentmanille (raija.hentman(at)lapinkavijat.fi), joka välittää ne Retki-lehdelle.

Lainattavia kirjoja

Sipoonkorpi – pieni retkiopas ja kartta, Joel Ahola
Nuuksio – retkiopas ja kartta, Joel Ahola
Pääkaupunkiseudun retkeilyopas, Raija Hentman
Etelä-Suomen retkeilyopas, osa I länsi, Raija Hentman

Teoksia lainaa Juha Karsikas, ulkoilutk(at)lapinkavijat.fi, 040 548 1250.