Vuokrausohjeet

Välinevaraston osoite: Kuparitie 10 (Pohjois-Haaga, lähellä asemaa) 
Vuokravastaava: Antti Pasanen, varustevuokraus-sähköposti, 050 376 8590 (miel. tekstiviesti)

Voit tehdä varusteista kyselyn, varauksen tai peruutuksen varustevuokrauslomakkeella tai ottaa yhteyttä vuokravastaavaan. Varaukset kannattaa tehdä hyvissä ajoin, jotta varmasti ehtii saada tarvitsemansa.

Kenelle

Varusteita voivat vuokrata sekä Helsingin Seudun Lapinkävijöiden jäsenet että ei-jäsenet, joilta peritään 50 % korkeampi vuokra. Varausta tehdessä ilmoitetaan jäsennumero. Seuraavilla viikoilla välineitä vuokrataan vain jäsenille: 
1. ja 2. pääsiäisviikko sekä ruskaviikot 36–37.

Maksaminen

Varaus on maksettava viimeistään 14 vrk ennen varauksen alkua tai välittömästi, jos varauksen alkuun on alle 14 vrk. Lähetä heti maksettuasi tieto maksamisesta (esim. maksukuitti tai kuva siitä) osoitteeseen varustevuokraus(at)lapinkavijat.fi.

HSL:n tilinumero: FI18 2142 1800 0138 42
Viitenumero: 123
tai
MobilePay: 77448

Peruuttaminen

Varauksen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen varauksen alkua, minkä jälkeen maksua ei enää palauteta. Maksetun vuokran palautuspyyntö selvityksineen ja tilinumeroineen lähetetään osoitteeseen varustevuokraus(at)lapinkavijat.fi.

Noutaminen

Vuokraväline luovutetaan etukäteen lähetettyä tai viime hetken varauksissa paikan päällä näytettävää (voi näyttää kännykästä) maksukuittia vastaan ja sen voi noutaa seuraavasti:
– viikonloppuvuokraus edeltävänä torstaina
– viikko- tai pidempi vuokraus edeltävänä keskiviikkona.

Palauttaminen

Palautus on viimeistään tiistaina vuokra-ajan päätyttyä, jollei vuokravastaavan kanssa toisin sovita. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan viivästyneen palautuksen aiheuttamat kustannukset.

Vuokravälineet palautetaan huollettuina: teltta kuivattuna, keitin pestynä, rinkka siivottuna roskista jne. Vuokraaja on velvollinen korvaamaan kadonneet ja rikkoutuneet välineet, niiden arvo määritetään tapahtumahetken kunnon mukaan.