Sosiaalinen media

Someohje

Facebook-ryhmä

Helsingin Seudun Lapinkävijät -nimiseen Facebook-ryhmäämme pääset myös näpäyttämällä ensimmäistä kolmesta jokaisella sivulla rinnakkain näkyvästä kuvakkeesta. Ryhmän jäseneksi voi liittyä kuka tahansa toiminnastamme kiinnostunut näpäyttämällä ryhmän sivulla näkyvää ”Liity ryhmään”-painiketta.

Instagram

Yhdistyksen Instagram-tilillä (@helsinginseudunlapinkavijat) julkaistuja kuvia pääset katsomaan myös näpäyttämällä keskimmäistä kolmesta jokaisella sivulla rinnakkain näkyvästä kuvakkeesta.

Tilillä on tarkoitus julkaista lähinnä erilaisissa tapahtumissamme otettuja kuvia. Jos haluat julkaista kuviasi yhdistyksen tilillä, lähetä ne osoitteeseen some(at)lapinkavijat.fi tai ota yhteyttä Antti Pasaseen samalla sähköpostiosoitteella.

Jos julkaiset Lappiin tai lapinkävijöihin liittyviä kuvia omalla tililläsi, muista lisätä myös niihin sopivia hashtageja, esimerkiksi joitain seuraavista:

#helsinginseudunlapinkävijät, #lapinkävijät, #vaellus, #retkeily, #lappi, #kukasjärvi,
#karjakaivo, #nuuksio, #haltia, #talkoot

YouTube

YouTube-kanavallamme julkaistaan tapahtumissamme kuvattuja videoita, mm. kokouksien ja kerhoiltojen striimauksia. Pääset katsomaan niitä näpäyttämällä viimeistä kolmesta jokaisella sivulla rinnakkain näkyvästä kuvakkeesta. Videot löytyvät YouTubesta myös hakusanalla lapinkävijät.