Talkoot

Karjakaivolla

Nuuksion tukikohtamme ylläpitäminen vaatii paljon talkootyötä. Joka kevät ja syksy järjestetään siivoustalkoot, jotta majat säilyisivät viihtyisinä. Majojen ja ihanan saunamme lämmittämisessä kuluu puita parikymmentä kuutiometriä vuodessa. Pöllit kuljetetaan lähimetsistä talvisin ahkioilla ja pilkotaan saunapuiksi talkoissa.

Keväällä 2019 on talkoourakkana puuliiterin korjaaminen ja laajentaminen. Vuoroaan odottaa ylämajan läheisyyteen rakennettava puucee. Näissä riittää työtä kaikille vähänkin rakentamisesta kiinnostuneille, jotka haluavat antaa panoksensa yhteiseen hyvään.

Talkoot järjestää talkootoimikunta. Jos haluat mukaan talkoisiin, seuraa tapahtumakalenteria. Jos haluat tiedon ylimääräisistä talkoista sähköpostilla tai tekstiviestillä, ilmoittaudu talkoorinkilistalle.

Kukasjärvellä

Lapin tukikohdassamme järjestetään joka kesä talkooviikko, jonka aikana pihaniityn heinä niitetään, haravoidaan ja kerätään haasiaan ja rakennukset siivotaan perusteellisesti. Tarpeen mukaan tehdään muita isäntien suunnittelemia kunnostus- ja huoltotöitä. Rehkimisen lisäksi ehditään aina myös tehdä muutama kunnon retki lähiympäristöön, usein Pyhätunturille.

Erillisissä talkoissa on viime vuosina mm. uusittu saunan lauteet ja rakennettu pitkospuita.